WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Temmuz 2023 #1 6 tane elektrik santralim var ama üstlerinde benzin logosu var. 40W olan üretim 4W'ye düştü nasıl düzeltebilirim?
6 tane elektrik santralim var ama üstlerinde benzin logosu var. 40W olan üretim 4W'ye düştü nasıl düzeltebilirim?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2023 #2 Elektrik santrallerinin olduğu yerde trafik sıkışıklığı mı var? Görsel at.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 WosTidReis dedi: 6 tane elektrik santralim var ama üstlerinde benzin logosu var. 40W olan üretim 4W'ye düştü nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ne santrali? Petrol ile olanlar ise o bölgedeki petrol bitmiştir. Ya ithal edeceksiniz ya da petrol olan bir bölüme götüreceksiniz santrali.
WosTidReis dedi: 6 tane elektrik santralim var ama üstlerinde benzin logosu var. 40W olan üretim 4W'ye düştü nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ne santrali? Petrol ile olanlar ise o bölgedeki petrol bitmiştir. Ya ithal edeceksiniz ya da petrol olan bir bölüme götüreceksiniz santrali.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Temmuz 2023 #4 Shimada Sensei dedi: Elektrik santrallerinin olduğu yerde trafik sıkışıklığı mı var? Görsel at. Genişletmek için tıkla... Hayır trafik yok zaten şehre uzak bir bölgede nadir arabalar gelip gidiyor.
Shimada Sensei dedi: Elektrik santrallerinin olduğu yerde trafik sıkışıklığı mı var? Görsel at. Genişletmek için tıkla... Hayır trafik yok zaten şehre uzak bir bölgede nadir arabalar gelip gidiyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.385 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 22 Temmuz 2023 #5 Kömür santrali olabilirler mi? Çalışması için kömür lazım onlara.