L Lynex34 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Merhaba, Cities Skylines almak istiyorum ve bütçem yalnızca oyunun kendisine yetiyor sizce DLC'siz zevk verir mi?
Merhaba, Cities Skylines almak istiyorum ve bütçem yalnızca oyunun kendisine yetiyor sizce DLC'siz zevk verir mi?
8 836489 Picopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 75 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #2 Çeşitli modlarla desteklersin. Gayet de zevkli olur.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.277 Makaleler 3 Çözümler 84 28 Ekim 2024 #3 Lynex34 dedi: Merhaba, Cities Skylines almak istiyorum ve bütçem yalnızca oyunun kendisine yetiyor sizce DLC'siz zevk verir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla değil. malum programla dlclerin kilidini açabilirsin. Ama korsana gireceği için program ismi veremiyorum.
Lynex34 dedi: Merhaba, Cities Skylines almak istiyorum ve bütçem yalnızca oyunun kendisine yetiyor sizce DLC'siz zevk verir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla değil. malum programla dlclerin kilidini açabilirsin. Ama korsana gireceği için program ismi veremiyorum.