Cities Skylines düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
RAM
DDR 3 8GB
Ekran kartı
MSİ GTX1050Ti
İşlemci
İntel İ3 3220 CPU 3.30Ghz
İyi günler dostlar şu sıkıntılı günlerde biraz daha kafa dağıtmak için tekrardan Cities Skylines oynamak istedim fakat oyunda kronik bir FPS problemi var sanırsam herkeste oluyor, sağda solda FPS arttıran mod paketleri geziyor bunların doğruluğu nedir? Şehirin nüfusu 30 bini geçtikten sonra 30 FPS altına düşüyor ve eziyet haline dönüyor, FPS nasıl daha düzgün hale getirebilirim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, konuyu tekrardan açığa çıkarmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ancak size şu şekilde yardımcı olabilirim:

Steam Workshop'tan buna abone olun. Ancak kullanmak için Patch Loader moduna da ihtiyacınız var. Onun linki ise burada:

Bu ikisine abone olup oyundan aktif edin. FPS'de ciddi artışlar göreceksiniz ancak bu modlar bilgisayarınızın tüm kaynaklarını kullanmayı zorlar ve bundan ötürü bilgisayarınız ısınabilir. Çok fazla ısınması durumunda FPS Booster modunun ayarlarındaki FPS kısıtlamasını 60 veya 90 yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…