freddyfazbear Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:52 #1 Cities Skylines oynarken yolu düz yapamıyorum sürekli böyle kavisli oluyor çözümü nedir?
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 444 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:11 #2 freddyfazbear dedi: Eki Görüntüle 2619390 Cities Skylines oynarken yolu düz yapamıyorum sürekli böyle kavisli oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız oyunu öneriyor musun dostum? Zamanında almıştım lakin oynamaya vakit bulamadım. Artı 0 Eksi
freddyfazbear dedi: Eki Görüntüle 2619390 Cities Skylines oynarken yolu düz yapamıyorum sürekli böyle kavisli oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız oyunu öneriyor musun dostum? Zamanında almıştım lakin oynamaya vakit bulamadım.
KS KS freddyfazbear Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:27 #3 EAÇ dedi: Konudan alakasız oyunu öneriyor musun dostum? Zamanında almıştım lakin oynamaya vakit bulamadım. Genişletmek için tıkla... oyun genel olarak iyi ancak gerçekten zevk almak için çok fazla mod kurman gerekiyor ve dlc alman gerekiyor tek sıkıntısı bu bana göre Artı 0 Eksi
EAÇ dedi: Konudan alakasız oyunu öneriyor musun dostum? Zamanında almıştım lakin oynamaya vakit bulamadım. Genişletmek için tıkla... oyun genel olarak iyi ancak gerçekten zevk almak için çok fazla mod kurman gerekiyor ve dlc alman gerekiyor tek sıkıntısı bu bana göre