L LigH Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Epic Games'te Cities Skylines oynayacagım fakat mod yuklemeden fazla zevklı olmuyor. Sanayi bölgesi modu yuklemek istiyorum nasıl yukleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Epic Games'te Cities Skylines oynayacagım fakat mod yuklemeden fazla zevklı olmuyor. Sanayi bölgesi modu yuklemek istiyorum nasıl yukleyebilirim?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 2 Mayıs 2021 #2 Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jemalizm1 Megapat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 38 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #3 Şu yazı da yardımcı olabilir.: Cities Skylines EPIC MOD yükleme Artı 0 Eksi
Ensar ŞEHİTOĞLU Megapat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 jemalizm1 dedi: Şu yazı da yardımcı olabilir: Cities Skylines EPIC MOD yükleme Genişletmek için tıkla... Yazı içerisinde assest modlarını assest dosyası içine atmamız gerektiği söyleniyor ama benim oyunumun kurulu olduğu dosyalar içerisinde böyle bir dosya yok var mı bilginiz bu konu hakkında? Artı 0 Eksi
jemalizm1 dedi: Şu yazı da yardımcı olabilir: Cities Skylines EPIC MOD yükleme Genişletmek için tıkla... Yazı içerisinde assest modlarını assest dosyası içine atmamız gerektiği söyleniyor ama benim oyunumun kurulu olduğu dosyalar içerisinde böyle bir dosya yok var mı bilginiz bu konu hakkında?