P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2020 #11 emr980ofc dedi: Bir de oyunlarda geç açılma sorunu var SSD ile çözdüm ama la resistance ile çözdüler HOI'de Cities Skylines'ta hiç DLC almadım belki onu da düzeltmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben de bir oyun gelistiricisiyim ve bu sebepleri anlatsam 2 saat yazarım. Ama bu sebepler çok yönlü.
emr980ofc dedi: Bir de oyunlarda geç açılma sorunu var SSD ile çözdüm ama la resistance ile çözdüler HOI'de Cities Skylines'ta hiç DLC almadım belki onu da düzeltmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben de bir oyun gelistiricisiyim ve bu sebepleri anlatsam 2 saat yazarım. Ama bu sebepler çok yönlü.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 27 Mayıs 2020 #12 firee dedi: Oyun ayarlarım bu şekilde. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık sanırım. Kapatıp dener misiniz?
firee dedi: Oyun ayarlarım bu şekilde. Genişletmek için tıkla... V-Sync açık sanırım. Kapatıp dener misiniz?
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #13 Marked One dedi: V-Sync açık sanırım. Kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
Marked One dedi: V-Sync açık sanırım. Kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2020 #14 firee dedi: Oyun ayarlarım bu şekilde. Genişletmek için tıkla... V-Sync? Ben diyorum arkadaşlar oyun cillop.
firee dedi: Oyun ayarlarım bu şekilde. Genişletmek için tıkla... V-Sync? Ben diyorum arkadaşlar oyun cillop.
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #15 V-Sync kapalı FPS hala 50 civarlarında, oyunu SSD'ye taşımalı mıyım?
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2020 #16 firee dedi: V-Sync kapalı FPS hala 50 civarlarında, oyunu SSD'ye taşımalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Işte o zaman sıkıntı var. Biraz düşüneyim.
firee dedi: V-Sync kapalı FPS hala 50 civarlarında, oyunu SSD'ye taşımalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Işte o zaman sıkıntı var. Biraz düşüneyim.
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #17 Silinen üye dedi: Işte o zaman sıkıntı var. Biraz düşüneyim. Genişletmek için tıkla... Ve ara ara 40 civarlarına düşüyor.
Silinen üye dedi: Işte o zaman sıkıntı var. Biraz düşüneyim. Genişletmek için tıkla... Ve ara ara 40 civarlarına düşüyor.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Mayıs 2020 #18 firee dedi: Ve ara ara 40 civarlarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Gölge uzunluğu düşürüp grafik arttirsana.
firee dedi: Ve ara ara 40 civarlarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... Gölge uzunluğu düşürüp grafik arttirsana.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 27 Mayıs 2020 #19 Kenar yumuşatmayı da kapatmayı deneyebilirsin. Bu arada SSD'ye taşımanız hiç bir şeyi çözmez.
firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #20 Silinen üye dedi: Gölge uzunluğu düşürüp grafik arttirsana. Genişletmek için tıkla... Gölge kalitesini arttırayım mı?
Silinen üye dedi: Gölge uzunluğu düşürüp grafik arttirsana. Genişletmek için tıkla... Gölge kalitesini arttırayım mı?