Cities Skylines ham madde yok

eren2525

Hectopat
Belki de oyunu 4 defe kurdum sildim böyle bir şeyle karşılaşmadım. Normal sanayi bölgesi ham madde yokluğu çekiyor. Üretemiyorum. Sanayi bölgesinin yanına tren hattı çektim yine düzelmedi. Ne yapabilirim? 2 adet özelleştirilmiş sanayim de var (orman, tarım).

Politika değiştirmek ve de bütçe ayırman gerek ham madde de sıkıntı olmasın diye. Ve sanayiyi sanayi yolu ile şehire gelen yola bağla. Sadece tren de olmaz deniz yolunu da bağlaman çok önem arz eder.

sanayiyi izole bir yere kurup şehir trafiğinden ayırıyorsun daha demin aynı sorunu çözdüm bütün sanayiyi yok edip baştan kurdum nerdeyse

Politikalarda eğer heavy traffic ban varsa kaldırın. O ağır araçların yani ham madde araçlarının trafiğe girmesini engeller bu durum da sanayi bölgesinde ham madde eksikliğine sebep olur. Ayrıca bir diğer sebebi ise trafiğin yoğun olmasıdır. Trafik durumuna bakıp yolları geliştirebilirsiniz.

Tren yolu deniz yolu otoban, bu üçüne yakın olduğuna dikkat et, trafiğin akıcı olduğuna dikkat et.

Orman ve tarım alanının toprak tipleri bu alan içn uygun mu diye bakın özellik panelinden. Eğer uygun değilse bu şekilde hammadde sıkıntısı çekersiniz. Ek olarak otoban bağlantıları çok önemli. Tren deniz hava ne şekilde bağlarsanız bağlayın birçok unsuru yine kara yoluyla getiriyorlar.

Bu politikalarin adi nedir acaba
Sanayi içi politikalar var onları yapmalısın ve iş yeri bölgesi oluşturduğun zaman da oraya ulaşacak bir yük treni istasyonu kurman gerekir. Ardından ise politikalarda iş bilmem nesi ve endüstri 4.0 ve bir kaç tane daha politika vardı onları ayarlamalısın. Vilayetin gelirine göre de bütçenden oraya para ayırman gerekir. Sanayi bölgesine ise yük aktarma merkezleri kurarak can verebilirsin. Bu aralar oyunun adını sık duyduğumdan bende şimdi oturup oynayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…