riza_1683 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Yakinlarda Cities Skylines 2 cikacak. Bu seriyi takip ediyorum ve soruyorum ilk oyun ile bu oyunun farki ne? Sadece grafik mi?
Yakinlarda Cities Skylines 2 cikacak. Bu seriyi takip ediyorum ve soruyorum ilk oyun ile bu oyunun farki ne? Sadece grafik mi?
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Muhtemelen daha fazla bina ve eşyalar falandır ve tabii ki biraz daha iyi görüntü kalitesi.
Gri tavşan Centipat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 77 4 Eylül 2023 #3 riza_1683 dedi: Yakinlarda Cities Skylines 2 cikacak. Bu seriyi takip ediyorum ve soruyorum ilk oyun ile bu oyunun farki ne? Sadece grafik mi? Genişletmek için tıkla... 2.oyun 1.oyuna oranla daha gerçekçi bir oynanış vadediyor. 1. oyun Unity ile yapıldı 2. oyun Unreal Engine ile yapılıyor bu da grafiklerde iyileşmeler olabileceğine işaret ediyor. Bazı düzeltmeler ve yeni mekanikler de gelebilir.
riza_1683 dedi: Yakinlarda Cities Skylines 2 cikacak. Bu seriyi takip ediyorum ve soruyorum ilk oyun ile bu oyunun farki ne? Sadece grafik mi? Genişletmek için tıkla... 2.oyun 1.oyuna oranla daha gerçekçi bir oynanış vadediyor. 1. oyun Unity ile yapıldı 2. oyun Unreal Engine ile yapılıyor bu da grafiklerde iyileşmeler olabileceğine işaret ediyor. Bazı düzeltmeler ve yeni mekanikler de gelebilir.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 4 Eylül 2023 #4 Umarım en büyük problem olan trafik ve akışına yön vermeyi çözmüşlerdir.
riza_1683 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 lastbjorNN dedi: Umarım en büyük problem olan trafik ve akışına yön vermeyi çözmüşlerdir. Genişletmek için tıkla... Insallah
lastbjorNN dedi: Umarım en büyük problem olan trafik ve akışına yön vermeyi çözmüşlerdir. Genişletmek için tıkla... Insallah