Cities Skylines ıntersection marking tool hata

İşletim sistemi
Windows 10

Crystal Castles

Kilopat
Ekran kartı
MSI GeForce GTX 1070 Gaming X
İşlemci
Intel Core i5-6600k
Mod ile beraber Harmony de kurulu, hatanın çözümünü bilen var mı? Orijinal oyunuma mod atınca çalıştıramadım, korsan yükledim. Intersection Marking Tool korsanda bir süre çalışıyordu o da gitti şimdi. Biliyorum korsana destek yok ancak orijinalinde de düzeltebilirim çözümü bulursak.

1639479078725.png

Hata kodu,

The Mod D:\Oyunlar\Cities Skylines - Deluxe Edition\Files\Mods\2140418403_intersection_marking_tool_1_8_2.raw.download [CitiesHarmony.API.dll, ModsBridge.dll, MoveItIntegration.dll, UnifiedUILib.dll, System.Xml.Linq.dll, NodeMarkup.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll] has caused an error [ModException] Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at ModsCommon.BaseUUIToolLoadingExtension`1[TypeTool].OnLoad () [0x00000] in <filename unknown>:0 at ModsCommon.BaseToolLoadingExtension`1[TypeTool].OnLevelLoaded (LoadMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0 at LoadingWrapper.OnLevelLoaded (UpdateMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı