Mod ile beraber Harmony de kurulu, hatanın çözümünü bilen var mı? Orijinal oyunuma mod atınca çalıştıramadım, korsan yükledim. Intersection Marking Tool korsanda bir süre çalışıyordu o da gitti şimdi. Biliyorum korsana destek yok ancak orijinalinde de düzeltebilirim çözümü bulursak.
Hata kodu,
The Mod D:\Oyunlar\Cities Skylines - Deluxe Edition\Files\Mods\2140418403_intersection_marking_tool_1_8_2.raw.download [CitiesHarmony.API.dll, ModsBridge.dll, MoveItIntegration.dll, UnifiedUILib.dll, System.Xml.Linq.dll, NodeMarkup.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll, NodeMarkup.resources.dll] has caused an error [ModException]
Details:
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
at ModsCommon.BaseUUIToolLoadingExtension`1[TypeTool].OnLoad () [0x00000] in <filename unknown>:0
at ModsCommon.BaseToolLoadingExtension`1[TypeTool].OnLevelLoaded (LoadMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0
at LoadingWrapper.OnLevelLoaded (UpdateMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0
Orijinal oyuna mod atmak yerine Steam atölyeden harmony ile intersection marking Tool'a abone ol sadece. Eski ve çakışan mod kullanıyor olabilirsin sadece bu ikisini dene tek başına. Korsan da kullanma.
Orijinal oyuna mod atmak yerine Steam atölyeden harmony ile intersection marking Tool'a abone ol sadece. Eski ve çakışan mod kullanıyor olabilirsin sadece bu ikisini dene tek başına. Korsan da kullanma.