Korsanında çözüm aramak doğru değil hocam oyuna sahipseniz onun üzerinden gidin. Ancak msedge ile oyun arasında bağlantı kuramadım tam olarak ne aşamada hata alıyorsunuz? Steamden oyunu başlatınca mı?
Steam ve Epic games oyunu başlatmıyor desteklere yazdım cevap bekliyorum onlarda bir şey diyemediler onları bekliyorum. Korsanı da açılıyor 1-2 saat oynuyorum kaydet diyorum bu resimde ki şekil de olduğu gibi hata veriyor ama edge ile alakasının olmaması lazım. Veya haritaları açınca bazılarında direkt olaraktan tepki vermeden atıyor vs.
Oyunun orijinal dosyalarında sıkıntı var ve optimizasyon kötü olduğu için atıyor ve oyunun içinde internete bağlanmaya çalıştığı için oluyormuş. Ve korsan olan oyununu da farklı bir sürücüye kurmam gerekiyormuş. Bende korsan olanı c sürücüsüne kurdum ve şu an oynanıyor ve orijinal halinden kat be kat daha iyi. Oynamak isteyen ama sürekli hata alanlar varsa korsan olan xbyzatab gibi bir adam var onun deluxe edition paketiyle beraber indirip keyiflerine bakabilirler.
Oyunu Deluxe-Edition paketi ile korsan indirdim devamında ise Epic Games den indirme işlemini başlatıp durdurup korsan oyunu oraya attım Epic Games gerekli gördüğü dosyaları değiştirerek crack dosyalarını orijinal hale getirdi ve uzunca bir süredir sıkıntısız oynuyorum.