Cities Skylines Nasıl Bir Oyundur?

Şehir yonetiyorsun. Sehrin otoyollarini, elektirik ihtiyacini, atik su gider ihtiyacini falan boyle seyleri planliyorsun. Aslinda sehir planlama oyunu gibi bir sey. Trafik sorunu en buyuk sorun oyunda. Hilesiz oynamak eziyet. Ekonomi gittikce kotuye gidior yanlis bir sey yaparsan ve gittikce de eksiye dusuyor. 1 hafta oynadim sildim. Tabi kisiden kisiye degisir. :)

Şu futbol stadyumu olan DLC'sini çok öneriyorlar. Ben almadım o DLC'yi ama saf hali de baya detaylı oyunun. İlginiz varsa bu tarz oyunlara seversiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir oyundur ama alırsanız, Mass Transit ve After Dark DLC'lerini kesin almanızı öneririm. Oyunu daha gerçekçi hale getiriyorlar.

Herkese göre oyun değildir. Tavsiyem önce videolarını seyrediniz. Sonra alınız. Benim kafa dağıtmak için arada oynadığım ve beğendiğim bir oyundur.

Oyunun farklarından biri de, bir kere açınca 2-3 saat ayrılamıyoruz en az. Yani sürükleyici bir oyun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı