Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 19 Ağustos 2020 #11 Momuşuk dedi: Xbox Game Pass'de oyun bedava mı? Genişletmek için tıkla... Abonelik sistemi ile çalışıyorlar. Abone olduğunuz sürece oyunu oynayabilirsiniz.
Momuşuk dedi: Xbox Game Pass'de oyun bedava mı? Genişletmek için tıkla... Abonelik sistemi ile çalışıyorlar. Abone olduğunuz sürece oyunu oynayabilirsiniz.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #12 nih dedi: Xbox Game Pass satın alabilirsiniz, içerisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedim. Cities Skylines "Windows 10 Edition" olarak var. Normal, orijinal oyuna göre farklı biraz ara yüzü vs. Ve çok kasıyor, yavaş. Önermiyorum şahsen.
nih dedi: Xbox Game Pass satın alabilirsiniz, içerisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedim. Cities Skylines "Windows 10 Edition" olarak var. Normal, orijinal oyuna göre farklı biraz ara yüzü vs. Ve çok kasıyor, yavaş. Önermiyorum şahsen.
F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 19 Ağustos 2020 #13 Taha E.1907 dedi: *Muhteşem Cuma veya sonbahar indirimi. Genişletmek için tıkla... Neden? Momuşuk dedi: Cities Skylines ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hocam alacaksan DLC'ler ile al ben denemek amaçlı crackli indirdim. DLC olmadan oyun oyun değil yani.
Taha E.1907 dedi: *Muhteşem Cuma veya sonbahar indirimi. Genişletmek için tıkla... Neden? Momuşuk dedi: Cities Skylines ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hocam alacaksan DLC'ler ile al ben denemek amaçlı crackli indirdim. DLC olmadan oyun oyun değil yani.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #14 FurkanD12 dedi: Neden? Hocam alacaksan DLC'ler ile al ben denemek amaçlı crackli indirdim. DLC olmadan oyun oyun değil yani. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. DLC olmadan bir hiç. Aynı olay Surviving Mars içinde geçerli. Oyunun en önemli olayı DLC ile geliyor.
FurkanD12 dedi: Neden? Hocam alacaksan DLC'ler ile al ben denemek amaçlı crackli indirdim. DLC olmadan oyun oyun değil yani. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. DLC olmadan bir hiç. Aynı olay Surviving Mars içinde geçerli. Oyunun en önemli olayı DLC ile geliyor.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 19 Ağustos 2020 #15 Cities Skylines alacaksanız yanında expansion packleri de alıcaksınız yoksa bir zevki kalmıyor oyunun.
Cities Skylines alacaksanız yanında expansion packleri de alıcaksınız yoksa bir zevki kalmıyor oyunun.
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 778 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 19 Ağustos 2020 #16 Momuşuk dedi: Xbox Game Pass'de oyun bedava mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ı Cities Skylines için kesinlikle almayın. Game Pass'taki oyunun eski bir sürümü ve hiç zevkli değil.
Momuşuk dedi: Xbox Game Pass'de oyun bedava mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ı Cities Skylines için kesinlikle almayın. Game Pass'taki oyunun eski bir sürümü ve hiç zevkli değil.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 19 Ağustos 2020 #17 Cities skylines dlcsiz hiç zevk vermiyor.