Cities Skylines nüfüs hep eksilerde

samonika

Centipat
Daha fazla  
Oyunda 500 bin nüfuslu şehirim var oynarken bir anda nüfüs eksilere düşmeye başladı ve 400 bine düştü nüfus ve düşmeye devam ediyor. Bir de doğum oranları ölüm oranlarından yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz ev talebi var gibi gözüküyor. Biraz daha ev eklemeyi dener misiniz?

Ayrıca isterseniz şehrin büyük bölümünün gözüktüğü bir ekran görüntüsü sunabilirseniz gözle görülür farklı sorunlara da bilgim yettiğince göz atmaya çalışırım. Çünkü bu şehirde muhtemelen farklı problemler de var. O kadar para eksilmesi hiç normal değil.

Konuyu açtıktan sonra tüm hizmetlerin bütçelerini fulledim biraz bekledikten sonra eski yerine getirdim nüfus artılara çıkıyo ama bazen ama hala eksilere iniyor.Evleride diktim.

Ev sayısını talep olmasa bile ihtiyaçtan birazcık fazla tutmanızı öneririm. Ayrıca tüm hizmetlere tam bütçe vermek ekonomik olarak size zarar verir. Talebe göre bütçe verirseniz daha iyi olur. Özellikle elektrik, su ve kanalizasyon kısmı için bu çok etkili.

Ev talebine zaten dikkat ediyorum çoğunlukla.Elektrik su ve kanalizasyondada bir sorun yok şehirde ölümde olmuyor sağlıkta iyi trafikte %85-87 arasında seyrediyor ama nüfus düşüşü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…