Cities Skylines "parameters error" veya crash hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Cities Skylines oyununda haritası açılırken, %70 dolmuşken bir anda crash veya parameters error diye hatalar veriyor. Lütfen acil cevap verebilir misiniz? Kafayı yemek üzereyim çok can sıkıcı olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cities Skylines oyununda haritası açılırken, %70 dolmuşken bir anda crash veya parameters error diye hatalar veriyor. Lütfen acil cevap verebilir misiniz? Kafayı yemek üzereyim çok can sıkıcı olmaya başladı.
Oyun orijinal mi?
Eğer korsan değilse aldığınız platformdan dosya taraması yapın lütfen. Korsan ise zaten yapamazsınız.

Oyun orijinal mi?
Eğer korsan değilse aldığınız platformdan dosya taraması yapın lütfen. Korsan ise zaten yapamazsınız.

Orijinal değil lakin bir kere oyuna girebilmiştim, yeri geldiğinde oyun açılıyor fakat az önce denediğimde yeniden açılmamaya uyarı vermeye başlamıştı, orijinallikle alakalı olduğunu sanmıyorum çok.

Korsana destek vermiyoruz. Oyunu satın alın, yine sorun yaşarsanız bu kez destek alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…