Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Evet efendim yakın zamanda almayı planlıyorum.
dovahkiinn Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 187 3 Ağustos 2022 #2 Ara ara giriyor ben indirimdeyken birkaç DLC ile birlikte almıştım. Şimdi kalan DLC'leri almak için tekrar indirime girmesini bekliyorum )
Ara ara giriyor ben indirimdeyken birkaç DLC ile birlikte almıştım. Şimdi kalan DLC'leri almak için tekrar indirime girmesini bekliyorum )
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 777 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Epic bedava vermişti.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.575 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 marfix dedi: Epic bedava vermişti. Genişletmek için tıkla... Hemde 2 defa.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 Lanet olsun böyle oyuna. Çok seviyorum ama DLC'leriyle tam bir oyun oluyor ama DLC'ler oyundan daha pahalı.
Lanet olsun böyle oyuna. Çok seviyorum ama DLC'leriyle tam bir oyun oluyor ama DLC'ler oyundan daha pahalı.
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #6 marfix dedi: Epic bedava vermişti. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: Hemde 2 defa. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat atölye modlarını indirmek çile gibi özellikle vanilla+ roads packi gibi.
marfix dedi: Epic bedava vermişti. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: Hemde 2 defa. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat atölye modlarını indirmek çile gibi özellikle vanilla+ roads packi gibi.
trkisser77 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #7 İyi günler yüksek oranda indirime sokmaya çalışıyorlar oyunu biraz beklerseniz gelir saygılarımla.
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #8 AirLife dedi: Lanet olsun böyle oyuna. çok seviyorum ama DLC'leriyle tam bir oyun oluyor ama DLC'ler oyundan daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Hakikaten öyle yahu.
AirLife dedi: Lanet olsun böyle oyuna. çok seviyorum ama DLC'leriyle tam bir oyun oluyor ama DLC'ler oyundan daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Hakikaten öyle yahu.
trkisser77 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #9 Laptopum kötü olduğu için almayı planlıyordum sonrasında sims aldım hata etmişim demek ki :S
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #10 trkisser77 dedi: İyi günler yüksek oranda indirime sokmaya çalışıyorlar oyunu biraz beklerseniz gelir saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Efenim 3 hafta olmuş, indirime sokmaya çalıştıklarını nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba? (kötü bir amacım yok yanlış anlamayın)
trkisser77 dedi: İyi günler yüksek oranda indirime sokmaya çalışıyorlar oyunu biraz beklerseniz gelir saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Efenim 3 hafta olmuş, indirime sokmaya çalıştıklarını nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba? (kötü bir amacım yok yanlış anlamayın)