Çözüldü Cities Skylines temiz su yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmutHope1

Decapat
Merhaba Cities Skylines oynuyordum ve 5 saveimde de temiz su problemini çözemedim, yardım eder misin? Patır patır gidiyor millet, harita hep böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz suyu çektiğiniz kısmın uzağına pis suyu atacak sistemi kurmanız gerekiyor. Boru hattınızdan bağlantı çıkartıp pis suyu atan sisteme bağlıyorsunuz.

Tam net göremedim baloncuklardaki görseli ama birkaç ihtimal var. Ya çektiğiniz su yetersiz, ya pis suyu atmıyorsunuz, ya da akıntı yönü yüzünden attığınız pis suyu çekiyorsunuz tekrar.

Şu şekil olması gerekiyor. Çizim biraz kötü ama anladıysan sorun yok.

Çözüm
Bu haritada nasıl olması gerekiyor? Akıntı sağa doğru. Oyunda yeniyim de.

Akıntı sağa doğruysa dediğimin tam tersini yap. Sola su çekme aparatı sağa da su boşaltım aparatı.

Şu suyu attığınız yerde su pompaları olması gerekiyor. En sağ alt köşede bir kıyınız var oradan da suyu dışarı atın.

Tamamdır yaptım sağ olun. En son atık sular taşıyor diye mizmizlandilar sonra dediğinizi yaptım. Su sorunları halloldu sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…