Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 17 Aralık 2020 #1 Bildiğiniz gibi oyun ücretsiz oldu ama anladığım kadarıyla Türkçe dil desteği yok ve biraz karışık gibi duruyor oyun. Türkçe yama için güvenli bir kaynak önerir misiniz?
Bildiğiniz gibi oyun ücretsiz oldu ama anladığım kadarıyla Türkçe dil desteği yok ve biraz karışık gibi duruyor oyun. Türkçe yama için güvenli bir kaynak önerir misiniz?
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 17 Aralık 2020 #2 Burdan İndirebilirsiniz
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #3 OkanKarali0053 dedi: Burdan İndirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yamanın Steam ile uyumlu olduğu söyleniyor farkeder mi?
OkanKarali0053 dedi: Burdan İndirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yamanın Steam ile uyumlu olduğu söyleniyor farkeder mi?
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 17 Aralık 2020 #4 BEACT dedi: Yamanın Steam ile uyumlu olduğu söyleniyor farkeder mi? Genişletmek için tıkla... Büyük İhtimal fark etmez oyunun kurulu kısmına atılacağı için sorun yok çaliştirir.
BEACT dedi: Yamanın Steam ile uyumlu olduğu söyleniyor farkeder mi? Genişletmek için tıkla... Büyük İhtimal fark etmez oyunun kurulu kısmına atılacağı için sorun yok çaliştirir.
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #5 Ben indirme tuşunu yönlendirdikleri sitede bulamadım bir türlü.
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 17 Aralık 2020 #6 BEACT dedi: Ben indirme tuşunu yönlendirdikleri sitede bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Buyrun bide burdan deneyiniz sifrede bu trespor
BEACT dedi: Ben indirme tuşunu yönlendirdikleri sitede bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Buyrun bide burdan deneyiniz sifrede bu trespor
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #7 Bu kısımdan bahsediyorum RAR dosyasını indiremedim. ADBlocker'ı da kapatmama rağmen hiçbir tuş çıkmıyor.
Bu kısımdan bahsediyorum RAR dosyasını indiremedim. ADBlocker'ı da kapatmama rağmen hiçbir tuş çıkmıyor.
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 17 Aralık 2020 #8 Create Download link = aşağıya inin click here to download sonra indirme başlicaktir OkanKarali0053 dedi: Buyrun bide burdan deneyiniz sifrede bu trespor Genişletmek için tıkla... Burdan inmiyor mu ?
Create Download link = aşağıya inin click here to download sonra indirme başlicaktir OkanKarali0053 dedi: Buyrun bide burdan deneyiniz sifrede bu trespor Genişletmek için tıkla... Burdan inmiyor mu ?
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #9 OkanKarali0053 dedi: Create Download link = aşağıya inin click here to download sonra indirme başlicaktir Burdan inmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Dosya yükleme sayfasına atıyor o link, herhangi bir indirme butonu yok.
OkanKarali0053 dedi: Create Download link = aşağıya inin click here to download sonra indirme başlicaktir Burdan inmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Dosya yükleme sayfasına atıyor o link, herhangi bir indirme butonu yok.
S sunnamde Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2 18 Aralık 2020 #10 Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi.
Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi.