MusaArda Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 BEACT dedi: Maalesef hayır. Dosya yükleme sayfasına atıyor o link, herhangi bir indirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcıdan dener misin?
BEACT dedi: Maalesef hayır. Dosya yükleme sayfasına atıyor o link, herhangi bir indirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcıdan dener misin?
B berkzncr Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirdim ama Epic Games'te hangi klasöre indireceğim bunu anlamadım.
sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirdim ama Epic Games'te hangi klasöre indireceğim bunu anlamadım.
yasinc50 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 6 18 Aralık 2020 #13 bende mods dosyasına attım ama olmadı
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 18 Aralık 2020 #14 Yama Epic'le uyumlu değil boşa heyecanlanmayın.
MusaArda Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 caquash dedi: Yama Epic'le uyumlu değil boşa heyecanlanmayın. Genişletmek için tıkla... Uyumlu kardeşim şu anda oynuyorum bazı çeviri hataları var o kadar? yasinc50 dedi: Bende mods dosyasına attım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Mods içine atılan yama uyumlu değil ben sana başka yama atayım. Çalışan Türkçe Yama Epic Games için çalışan Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. MusaArda dedi: Uyumlu kardeşim şu anda oynuyorum bazı çeviri hataları var o kadar? Mods içine atılan yama uyumlu değil ben sana başka yama atayım. Çalışan Türkçe Yama Epic Games için çalışan Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
caquash dedi: Yama Epic'le uyumlu değil boşa heyecanlanmayın. Genişletmek için tıkla... Uyumlu kardeşim şu anda oynuyorum bazı çeviri hataları var o kadar? yasinc50 dedi: Bende mods dosyasına attım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Mods içine atılan yama uyumlu değil ben sana başka yama atayım. Çalışan Türkçe Yama Epic Games için çalışan Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. MusaArda dedi: Uyumlu kardeşim şu anda oynuyorum bazı çeviri hataları var o kadar? Mods içine atılan yama uyumlu değil ben sana başka yama atayım. Çalışan Türkçe Yama Epic Games için çalışan Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 18 Aralık 2020 #16 Sağol dostum sonunda çalışan bir şey bulduk.
fatality47 Hectopat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #17 sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi giremedim bi türlü şifre ne ? sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... hocam şifre ne onu çizemedim bir türlü ?
sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi giremedim bi türlü şifre ne ? sunnamde dedi: Cities-Skylines-Turkce-Yama-TRESPOR.rar drive.google.com Ben de Drive açıldı indire tıklayınca bir de buradan dene indirmeyi. Genişletmek için tıkla... hocam şifre ne onu çizemedim bir türlü ?
MusaArda Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #18 fatality47 dedi: Hocam şifreyi giremedim bir türlü şifre ne? Hocam şifre ne onu çizemedim bir türlü? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu yama çalışmıyor çalışsa bile şifre: Trespor bence benim üstte verdiğimi indirin.
fatality47 dedi: Hocam şifreyi giremedim bir türlü şifre ne? Hocam şifre ne onu çizemedim bir türlü? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bu yama çalışmıyor çalışsa bile şifre: Trespor bence benim üstte verdiğimi indirin.
caquash Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 281 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #19 Trespor çalışmıyor diğerini kullanın.
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 19 Aralık 2020 #20 Arkadaşlar virüs falan yok değil mi?