Sanayi bölgesine yakın yerlere okumamış bireyler göndermen gerekiyor işçisi olmayan binalara tıkladığında niteliklimi yoksa ilkokul mezunlarımı istediği yazar oraya yakın bölgelere okumamış çalışmaya teşvikli bireyler koyarsan sorunun hallolur politikalardan o binalara işaret vererek okumalarına engel olup çalışmaya teşvik edebilirsin.
Ah benim hatam olmuş evet pardon. Ben sanayi bölgesi işçi istiyor sandım. Yüksek eğitimli olmayan, ilkokul mezunu insanlar lazım o zaman. Nüfus eksikliği olduğu için de o uyarıyı veriyor olabilir. Biraz nüfusu artırmak lazım.
Nüfusu arttırmayı deneyeyim diğer bir sorunum daha var resime dikkatli bakarsanız petrol sanayisinde polis yok uyarısı alıyorum o kadar karakol inşa ettim ve hala aynı hata neden olabilir acaba.
Yok olmuyor arkadaş denedim her şeyi denedim lise kırdım, ünivevrsite kırdım, ilkokul kırdım, işçi yerini değiştirdim, ev yaptım yok arkadaş.
Hocam gereğinden fazla iş yeri kurarsanız da benzer problemi yaşayabilirsiniz. Özellikle industries DLCsiyle oynandığında bu problem ortaya çıkabiliyor. Bir süre sanayi ve iş yeri adına bir şey kurmayın. Toplu taşıma kullanmıyorsanız da düzgün bir toplu taşıma ağı kurun.