Cities Skylines yüklenmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ainnt

Megapat
Daha fazla  
Oyunu indirimde aldım yüksek sistem gereksinimi istemiyor diye. Ama yeni dünya oluşturduktan sonraki yüklenme kısmı henüz bitmedi. Hatta o kadar bekledim ki artık iade edemiyorum. Tam %50 gibi bir seviyede takılı kaldı. Hayatta yüklenmiyor. Daha önce de korsan versiyonlarını birkaç kere yüklemiştim o zamanlar da sorun aynıydı. Orijinal olsun sorunsuz olsun dedim ama nafile.

Sistemim:
8 GB 1600 MHz DDR3L.
GT 920M.
i5 5200U.
Toshiba TR200 240 GB SSD.

Hiçbir oyunda bu kadar RAM sorunu yok. Henüz harita bomboş yani. Sıfırdan bir harita açıyorum. Bu oyunu 4 GB RAM ile oynayabilenler var. Az önce birkaç kere daha denedim. RAM kullanımı gittikçe artıyor yükleme esnasında Discord gibi uygulamalar direk çöküyor.

Az önce çok dikkatsiz olduğumu farkettim. Grafik ayarlarına baktığımda en yüksekte olduğunu gördüm. Tamamen düşürdüm ve oyun yüklendi. Fakat kaydedince oyun kapanıyor. Ben de sildim oyunu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı