Cities: Skylines'a mod önerisi

dixtuel

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2023
Mesajlar
1.715
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İndirimde Cities: Skylines aldım. Bir arkadaşım grafik modu kur oyun miss olur dedi. Bende öncelikli olarak grafik modu ve varsa sonra diğer mod önerilerinizi bekliyorum.
 
  • All Spaces Unlockable
  • Surface Painter
  • Extra Landscaping Tools
  • No Border Limit Camera
  • Road Options
  • Network Extensions 2
  • Small 4 Lane Industrial Road
  • TMPE (Traffic Manager: President Edition)
  • Precision Engineering
  • Move It
Bana göre, bu modların hepsi oyunda mutlaka yüklü olmalı. Ancak, yeni başlayan bir oyuncu için tüm bu modları bir anda öğrenip kullanmak yorucu ve sıkıcı olabilir. Bu yüzden oyunu oynayıp tecrübe kazandıkça eksiklikler hissetmeye başlayacak ve ihtiyacınıza göre mod arayışına gireceksiniz.

Ben şu an yaklaşık 40 mod kullanıyorum ve burada en çok işime yarayanları listeledim. Bu modların çoğu, oyunun görünümünden ziyade oynanışını iyileştiren özellikler sunuyor. Görüntü modları yüklemenin çok mantıklı olmadığını düşünüyorum çünkü oyun belli bir noktadan sonra zaten performans sorunları yaşamaya başlıyor. Görüntü modları eklemek, bu sorunları daha da artırabilir.

Tabii ki, bilgisayarınız güçlü bir donanıma sahipse, bu durumda bir şey diyemem. İyi oyunlar!
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı