Cities Skylines'de bu şehir düzeltilebilir mi?

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Arkadaşlar bu şehri adam etmenin yolu var mıdır?

Sorun ne tam olarak? Bence gayet güzel. Bizim zamanımızda ekmek kuyrukları vardı siz bilmezsiniz.

Hahahaha
Hiçbir sıkıntı yoktu metro yollarıyla 10 dakika ilgileniyordum sonra bir baktım şehre Bangladeş'e dönmüş.

Hahahaha
Hiçbir sıkıntı yoktu metro yollarıyla 10 dakika ilgileniyordum sonra bir baktım şehre Bangladeş'e dönmüş.
Atık su ve çöp sorunu var gördüğüm kadarıyla. Belki içme suyu diye kirli su veriyor olabilirsiniz o yüzden olabilir. Birde sanırım TC simülasyon yapıyorsunuz adamlar vergiden şikayetçi.

Atık su ve çöp sorunu var gördüğüm kadarıyla. Belki içme suyu diye kirli su veriyor olabilirsiniz o yüzden olabilir. Bir de sanırım T.C. Simülasyon yapıyorsunuz adamlar vergiden şikayetçi.

Su temiz yerden çekiliyor. Çöp sıkıntı ve iş bulma sıkıntıları var, evler terk ediliyor niye ediliyor bilmiyorum.

Su temiz yerden çekiliyor. Çöp sıkıntı ve iş bulma sıkıntıları var, evler terk ediliyor niye ediliyor bilmiyorum.
Eğitimli işçi mi bulamıyorlar eğitimsiz işçi mi? Daha çok ev alanı yok marketlere işçi getirmen gerekiyor. Eğer eğitimli işçi arıyorlarsa okul yapmalısın falan böyle şeyler var. Evler neden terk ediliyor bilmiyorum ama marketler ve sanayi bölgesi terk ediliyorsa muhtemelen işçi olmadığı içindir.

Sanırım insanları birazcık sanayiye fazla yönlendirdim.

O oyunda zor olan kısım; öncelikle akıcı trafik sağlamak (ulaşım) ve şehrin estetiğinin olması. Onun dışında çok da zorlayacak bir olayı yok oyunun.

Trafik varsa otobüsleri editleyip 200 300 kişilik kapasite oluştur. Metroları 3000 kişi yap. Trafiğin yoğun olduğu yerlerde yayageçitlerini kapat.
Su tahliye pompası ekle.
Anayollara ev yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…