Peugeot 301 1.6 dizel bakmaya çalış.
Hocam 1.2 atmosferik motor gitmiyor çok yakıyor tavsiye etmem.Bizde almayı düşünüyoruz fakat 1.6'ları bütçemizi aşıyor. 1.2 çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum çok kötü olsaydı satılamazdı.
Öneriniz var mı peki? El ayak işlerinde kullanmak için 250-300 bandında bir araaç bakıyorum. Ne olabilir sizce?
Ama hocam yaş farkı var baya, bu araç 2013 model. 280 lira diyor , birazda al sat için kâr bırakır diye düşünmüştüm.Hocam sedan konusunda Megane 2'lere bakabilirsin Toyota Corolla olabilir Honda Civic bakabilirsin VTEC2 kasalara, Mazda 3'lere ve Cruze'lara bakabilirsin. Hatchback kasada Clio'lara bakabilirsin polo, auris yine Honda City ve Civic'lere bakabilirsin. Bir şeyler de taşırım panelvan dersen Fiat fiorino, Ford courier ve bunun gibi araçlara bakabilirsin bu yazdığım araçların içerisinde parça sorunu veya sıkıntı çıkaracak hiçbir araç yok 300 bandında da hepsinden bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.