Citroën C3 III 2020 için far seçimi nasıl olmalı?

Crylooper

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Selamlar,

Citroën C3 III 2020 aracımın farlarını yenilemek istiyorum. Şu anda halojenler. Görünüş ve aydınlatma olarak iyi değiller.
Farlarda H1, 2, 3, 4 şeklinde tipler var. Hangisi uygun seçemedim. Sanırım kısa için H7, uzun içinse H3'ü tercih etmeliyim? Fakat sipariş etmeden önce sizlere sormak istedim.

Uygunu hangisidir? Bu konuda desteklerinizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette h7-h1 diye yazıyor aracın far tası üstünde yazar genelde oradan bakarsanız daha iyi ya da kullanma kılavuzu varsa çünkü makyaj falan geçirdiyse yada aracın full donanımda bazen ampul değişikliği olabiliyor.

İnternette h7-h1 diye yazıyor aracın far tası üstünde yazar genelde oradan bakarsanız daha iyi ya da kullanma kılavuzu varsa çünkü makyaj falan geçirdiyse yada aracın full donanımda bazen ampul değişikliği olabiliyor.
O şekilde kontrol ederim, teşekkür ederim.

Selamlar,

Citroën C3 III 2020 aracımın farlarını yenilemek istiyorum. Şu anda halojenler. Görünüş ve aydınlatma olarak iyi değiller.
Farlarda H1, 2, 3, 4 şeklinde tipler var. Hangisi uygun seçemedim. Sanırım kısa için h7, uzun içinse h3'ü tercih etmeliyim? Fakat sipariş etmeden önce sizlere sormak istedim.

Uygunu hangisidir? Bu konuda desteklerinizi rica ediyorum.

Merhaba aracınızın paketi nedir?

Merhaba, shine s Edition s&s paket.

Benimki feelbold LED farları mevcut sizin için baktım ve makyajlı kasa olduğu için farların içi açılmıyor veya da ben açamadım o yüzden H7 mi H4 mü bilemiyorum ancak aracınızın üzerindeki mevcut ampulleri çıkartıp far ayaklarına bakarsanız çok rahatlıkla H4 mü veya da H7 mi olduğunu bulabilirsiniz.

Benimki feelbold LED farları mevcut sizin için baktım ve makyajlı kasa olduğu için farların içi açılmıyor veya da ben açamadım o yüzden H7 mi H4 mü bilemiyorum ancak aracınızın üzerindeki mevcut ampulleri çıkartıp far ayaklarına bakarsanız çok rahatlıkla H4 mü veya da H7 mi olduğunu bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim bir kontrol edeceğim. Ayrıca başka bir şey sormak istiyorum; start-stop olduğunu belirterek bazen soğuk çalıştırmada araç bin devrin üzerinde rölantideyken motor arızası ve servis ışığı yakıyor. Ardından da fan açıyor. Kapatıp açılınca düzeliyor ama bir sensör sıkıntısı mı bilemedim. Sizde böyle bir durum var mı? Ayrıca motor koruma kapağının yerinden çıktığı oluyor mu?

Teşekkür ederim bir kontrol edeceğim. Ayrıca başka bir şey sormak istiyorum; start-stop olduğunu belirterek bazen soğuk çalıştırmada araç bin devrin üzerinde rölantideyken motor arızası ve servis ışığı yakıyor. Ardından da fan açıyor. Kapatıp açılınca düzeliyor ama bir sensör sıkıntısı mı bilemedim. Sizde böyle bir durum var mı? Ayrıca motor koruma kapağının yerinden çıktığı oluyor mu?

Öyle bir durum yaşamadım ancak obd cihazına bağlarsanız sensör arızası olup olmadığını görebilirsiniz benim aracımda motor kapağı yok o yüzden yorum yapamayacağım ancak tırnakları kırılmış olabilir.

Konudan bağımsız 2 yıl önce açtığınız iPhone se 2020 ekran pilsek problemi hakkında soru sordum cevap verir misiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı