Merhabalar, 2017 Citroën C3 arabamız var ve dokunmatik ekranına yazılım güncellemesi gelmiş. Yazılım güncellemesini yüklüyorum fakat USB’ye atmak isteyince ‘’dosya çok büyük’’ hatası alıyorum ki dosya büyük değil 4.1 GB USB ise 32 GB neyse sorunun USB’nin FAT32 olmasından kaynaklı olduğunu anladım USB’yi biçimlendirerek NTFS formatına çevirdim bu sefer sıkıntı çözüldü güncelleme dosyasını USB’ye atabildim fakat sorun şu ki arabanın kendisi USB NTFS formatlı olunca hata veriyor ‘’Aygıtta medya bulunamadı’’ tarzı bir şey yazıyor. Bunun çözümü nedir bilenler yazarsa çok iyi olur. Bu arada 2-3 USB denedim hepsinde aynı sonuç. Teşekkürler şimdiden.
Tamam şimdi USB belleği FAT32 olarak formatla.
Rar ilk açtığında karşına çıkan xml ve klasör olan dosyyaı aynı şekilde belleğin içerisine çıkart. O şekilde dene. Uyumsuz uyarısı alırsan 10 sn bekle.
İlk olarak sağ tıklayıp winrar ile aç dosyayı. İçindekileri uzantılarıyla beraber net gözükecek şekilde resimle.
Araba tam modeli indiridğin adres cihaz modeli bunların bilgisini de paylaş.
İlk olarak sağ tıklayıp WinRAR ile aç dosyayı. İçindekileri uzantılarıyla beraber net gözükecek şekilde resimle.
Araba tam modeli indiridğin adres cihaz modeli bunların bilgisini de paylaş.
Buyurun hocam 3. Resim farklı bir dosya lisans anahtarı yani 4.1 GB’lık dosyadan bağımsız. Araba Citroën C3 1.2 Feel 2017.İndirdiğim adres ise telefonda MY Citroën uygulamasından kendi epostama link attım oradan indirdim.
Rar ilk açtığında karşına çıkan xml ve klasör olan dosyyaı aynı şekilde belleğin içerisine çıkart. O şekilde dene. Uyumsuz uyarısı alırsan 10 sn bekle.
Şeyi yazmayı unutttum. Licence dosyasını da licence klasörü oluştur USB içine onun içine .key olan dosyayı atarsın. Sorun çıkmadıysa şimdlik gerek yok ama tekrar denesen iyi olur.
Şeyi yazmayı unutttum. Licence dosyasını da licence klasörü oluştur USB içine onun içine .key olan dosyayı atarsın. Sorun çıkmadıysa şimdlik gerek yok ama tekrar denesen iyi olur.
Fat 32 olacak USB dosyayı RAR'dan çıkarmanız gerekiyor. Lisans dosyasını licence adlı klasör açıp içine atın. USB 32 GB olması gerekiyor bu arada. Takar takmaz yükleme başlar.