Citroën C4 Cactus alınır mı?

Citroën, Peugeot grubu pek sevilmiyor. Günümüzde Peugeot bu fikri yıkmaya çalışıyor ama memlekette para eden Honda, VW.

O yıllarda 1.6 hdi 92 bg motorlar vardı, tutuldu. Bakımlı bulursanız sorun yaşamayabilirsiniz.

Citroën, Peugeot grubu pek sevilmiyor. Günümüzde Peugeot bu fikri yıkmaya çalışıyor ama memlekette para eden Honda, VW.

O yıllarda 1.6 hdi 92 bg motorlar vardı, tutuldu. Bakımlı bulursanız sorun yaşamayabilirsiniz.
Minimum 5-6 sene kullanılacak araç. Kısa sürede alıp satma gibi bir dert olmadığı için gözüme çarptı bu model. Yaşına rağmen çağı biraz da olsa yakalamış, premium görüntüsü olduğunu düşünüyorum şahsen.
Bu markalarda önerdiğiniz modeller var mı bütçe dahilinde?

Siz SUV tarzı baktığınız için bu markalarda aynı paraya zor. Jazz baktım sorunsuz olur fakat fiyatları uçuk ya da yaşı çok büyüyor. Golf MK6 alınabilir ama SUV olarak sanırım bu markalarda bu paraya seçenek bulamayız.

4 sene Citroën kullanıp çok memnun bir şekilde sattım fakat satarken bahsettiğim markalar hep kâr yazarken ben normal seviyede sattım. Bunu göze alıp bakımlı bir araba bulursanız C4 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı