Citroën C4 Picasso 2013 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

Citroën C4 picasso modelini inceledim ve arabanın içine resmen aşık oldum. 2013 model otomatik vites olanını almayı düşünebilirim fakat bu araçla ilgili internette pek fazla bilgi yok.

Aranızda bu model hakkında bilgili olan varsa aktarabilir mi? Otomatik viteste vites geçişlerinde çok tepiyor gibi birkaç yorum gördüm ne kadar doğrudur? Kronik problemleri var mıdır? Parçaları pahalı mıdır vs. vs. merak etmekteyim.

Merhaba, bir akrabamda bahsettiğiniz araç vardı ve zamanında hatırlamadığım bir kaç motor arızası verdi. Kendisi en son bela okuyodu araca. Sattıktan sonra şükrediyordu. Araç hakkında pek bilgim yok ama gördüklerimden sonra içimde bir tiksinti var bu araca karşı.

hadi ya belki akrabanıza öyle denk gelmiştir diyerek iyimser kalmaya devam edeyim hocam ama tabii dikkate almamda fayda var

Dizel otomatiklerindeki şanzuman robotize manuel bir şanzıman. Kullanması insanı bazen kanser edebilir, bol bol manuel moda alıp kendiniz vites düşürürsünüz. Pürüssüz bir vites geçişi beklemeyin. Normal manuel arabalar gibi baskı balatası vardır, kilometresi gelince değişir.

Bu aracın artıları ve eksilerini yazıp öyle değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Artılarını ve eksilerini sordum ben de zaten.

dediğiniz gibiyse hiç bulaşmamak lazım. peki aynı sorun grand picasso modelinde var mıdır acaba bilginiz var mı?

Arabası benzinli miydi? Benzinlileri belalı motordur.

Fransız araçlar her zaman elektriksel olarak biraz sıkıntı çıkarabilir, aracı ekspere ve bir ustaya baktırın, arıza kodlarını iyi inceleyin.

Aracın kendisi hakkında çok bilgim yok ama üzerindeki 1.6 HDi motor, bakımları düzenli yapıldıysa, oldukça iyi bir motor, zamanında Ford ile gelistirdikleri, Focus'ta da bulunan 1.6TDCi motorun ta kendisi.

Ayrıca otomatiklerini tavsiye etmem, şu ana kadar pozitif bir deneyimim olan bir Fransız otomatik araç olmadı.

Hocam peki bu araç gibi içi ferah olan, cam tavanlı bir araç öneriniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…