Citroen Jumper İle Kaç Saat Müzik Dinlenir?

YSNHNCR

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam.

Biz de 2011 model Citroen Jumper Minibüs var, sanırım aküsü 100 amper. Akü en son ne zaman değişti bilmiyorum ama biz aldığımızdan beri hiç değişmedi. Yani en az 3 senelik akü. JBL 1000 watt bas var ve amfi var ama amfi kaç watt bilemiyorum. Bir de koltukların üzerinde toplam 10 tane filan hoparlör var arkaya ses gitmesi için.

Yani bu sistemlerin;

1- Hepsini açsam, tekrar çalışmaya yetecek kadar akü kalması için en çok ne kadar dinleyebilirim?
2- Sadece bas sistemini açsam ne kadar gider?
3- Ve son olarak sadece araç ön kapılarında bulunan iki hoparlörü kullansam ne kadar gider?

Müziği çok çok yüksek dinlemem ama yine de yüksek sesle dinlerim.
Bu işten anlayanlar tahminen bir süre verirse çok mutlu olurum, araç 1 ay bende kalacak iki günde bir çalıştıracağım akü için. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teyp maksimum 10-15 amper + 1 adet anfi maksimum 40-60 amper çeker. Eğer tam performans çalıştırırsan saatte toplam 70-80 amper çeker. Kullandığın akü hem yeniyse hemde jel aküyse 100 amper 1.2 saat müzik dinlettirir. Akü eski tip ve kurşunlu ise akım çökmeleri muhtemel olacağından bu süre daha da kısalacaktır. Tesisatla arabayı çalıştırmadan müzik dinlemek akünün şarj/deşarj döngüsüne zarar verir. benim önerim tesisat kullanılacaksa, sadece tesisat için jel akü kullanılmasıdır. Hiç bir akü %100 performans ile çalışmaz. Jel aküler bile %80-90 performansla çalışır. Sadece teyip ve kapı kolonlarını kullanmalısın araba çalışmıyorken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…