ertugrul k Megapat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 17 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar ilk arabam olacak. 200 bin Km'de 200 bin TL'ye degisensiz boyasiz 2009 model Citroën Nemo alınır mı? Yakıt ve parça fiyatları nasıldır?
Arkadaşlar ilk arabam olacak. 200 bin Km'de 200 bin TL'ye degisensiz boyasiz 2009 model Citroën Nemo alınır mı? Yakıt ve parça fiyatları nasıldır?
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 17 Ocak 2023 #2 Bir arkadaşımda var çiçek dağıtımı için kullanıyor 2 güne bir sanayi görüyor, çok yakıyor az kaçıyor. Parça hakkında bilgim yok. @AçkapıyıGardiyan hocam söylediğim kelimelerden ötürü mü komik geldi yoksa yanlış bilgi mi verdim acaba. Son düzenleme: 17 Ocak 2023
Bir arkadaşımda var çiçek dağıtımı için kullanıyor 2 güne bir sanayi görüyor, çok yakıyor az kaçıyor. Parça hakkında bilgim yok. @AçkapıyıGardiyan hocam söylediğim kelimelerden ötürü mü komik geldi yoksa yanlış bilgi mi verdim acaba.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ocak 2023 #3 Müco bey dedi: Bir arkadaşımda var çiçek dağıtımı için kullanıyor 2 güne bir sanayi görüyor, çok yakıyor az kaçıyor. Parça hakkında bilgim yok. @AçkapıyıGardiyan hocam söylediğim kelimelerden ötürü mü komik geldi yoksa yanlış bilgi mi verdim acaba. Genişletmek için tıkla... Çok yakar az kaçara güldüm hocam Araba hakkında bilgim yok maalesef
Müco bey dedi: Bir arkadaşımda var çiçek dağıtımı için kullanıyor 2 güne bir sanayi görüyor, çok yakıyor az kaçıyor. Parça hakkında bilgim yok. @AçkapıyıGardiyan hocam söylediğim kelimelerden ötürü mü komik geldi yoksa yanlış bilgi mi verdim acaba. Genişletmek için tıkla... Çok yakar az kaçara güldüm hocam Araba hakkında bilgim yok maalesef
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 17 Ocak 2023 #4 Renault harici eski fransızlar riskli, başka seçenekleri değerlendirin. Astra G olabilir, daha yeni model olsun derseniz Clio 2 olabilir.
Renault harici eski fransızlar riskli, başka seçenekleri değerlendirin. Astra G olabilir, daha yeni model olsun derseniz Clio 2 olabilir.