Citrulline Malate alınır mı?

quedica

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum. L-Carnitine ve creatine disi supplement kullanmıyorum. Birkaç tane de vitamin aliyorum, spora giderken her gün kahve içip gidiyorum ama bazen yeterince enerjik olamıyorum ve damar genetiğim maalesef ki cok kötü. Hem damarlarimin gözükmesine yardımcı olması için hem de enerji vermesi için almayı düşünüyorum. İse yarar mı yoksa gerek yok mu?

Citruline damar belirginleştirir iyi pump verir ancak diğer aminoasitler kadar enerji veremez enerji istiyor iseniz taurin, beta alanine almalısınız.

Citruline damar belirginleştirir iyi pump verir ancak diğer aminoasitler kadar enerji veremez enerji istiyor iseniz taurin, beta alanine almalısınız.

Usta sorun tam olarak enerji mi bilmiyorum agirliklarim aynı kalıyor hep yani dusurmeme gerek kalmıyor ama uzun süre dinlenmem gerekiyor hemen toparlanamiyorum set aralarında.

Usta sorun tam olarak enerji mi bilmiyorum agirliklarim aynı kalıyor hep yani dusurmeme gerek kalmıyor ama uzun süre dinlenmem gerekiyor hemen toparlanamiyorum set aralarında.

Kaç dakika dinleniyorsunuz en az 3 dakika dinlenin. Ve kaç set kaç tekrar yapıyorsunuz hareketleri.

Kaç dakika dinleniyorsunuz en az 3 dakika dinlenin. Ve kaç set kaç tekrar yapıyorsunuz hareketleri.

Salon çoğu zaman dolu olduğu için başkalarıyla beraber dönüyoruz o sira setler arasında toparlanamiyorum eğer tek basimaysam 4 5dk dinlenmem yeterli oluyor 3 set yapiyorum hareketleri.

Damar için yağ oranını düşürmen lazım. Ayrıca nitrik oksit seviyelerini arttırmak için kırmızı pancar tüketebilirsin.

Kirmizi pancari deneyeceğim yag oranımın kaç olduğunu bilmiyorum ama cok fazla olduğunu düşünmüyorum definasyondayim şu an da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…