Çözüldü CIV 6 Epic Games hile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LADES312

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'den CIV 6 almıştım fakat oynarken oyunun bana göre zor olduğunu hile yapmak isteğim geldi. O yüzden araştırdım civilization.ini dosyası varmış. Bende o dosya yok appoptions var. Ona Debug 1 falan yaptım konsol açıldı. Konsol açılınca CTRL + 4 yazacaksınız dendi. Şaşırdım yazdım ne para geldi, ne bir şey geldi. Yazmadan direkt yaptım bir şey değişmedi. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konsolu açtıktan sonra konsola CTRL + 4 yazmayacaksınız, oyunun içindeyken CTRL + 4 tuşuna basınca 1000 altın verir.

• CTRL + 4 – 1000 altın verir.
  • Shift + “+” – Seçmiş olduğunuz şehrinize bir popülasyon ilave eder.
  • CTRL + “+” – Seçtiğiniz ünitenin seviye atlamasını sağlar.
  • Reveal All – Haritanın tamamını gösterir.
  • Explore All – Haritanın tamamını keşfedildi olarak ayarlar.
  • Kolay tanrı kazanma (exploit): Bunun için ilk olarak medeniyetinizi seçin. Sadece “Score Victory” işaretli bir özel oyun oluşturun ve dönüş limitini 1 şeklinde yenileyin. Oyunu yükleyin ve Bulunan Şehir seçeneğini belirtin. Seçenek kullanılabilir olduğunda sıranızı sonlandırın.

Kaynak:
Konsolu açtıktan sonra konsola CTRL + 4 yazmayacaksınız, oyunun içindeyken CTRL + 4 tuşuna basınca 1000 altın verir.

• CTRL + 4 – 1000 altın verir.
  • Shift + “+” – Seçmiş olduğunuz şehrinize bir popülasyon ilave eder.
  • CTRL + “+” – Seçtiğiniz ünitenin seviye atlamasını sağlar.
  • Reveal All – Haritanın tamamını gösterir.
  • Explore All – Haritanın tamamını keşfedildi olarak ayarlar.
  • Kolay tanrı kazanma (exploit): Bunun için ilk olarak medeniyetinizi seçin. Sadece “Score Victory” işaretli bir özel oyun oluşturun ve dönüş limitini 1 şeklinde yenileyin. Oyunu yükleyin ve Bulunan Şehir seçeneğini belirtin. Seçenek kullanılabilir olduğunda sıranızı sonlandırın.

Kaynak:

Son düzenleme:
Çözüm

Her şeyi denedim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…