Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 24 Mayıs 2020 #1 Sizce müttefik olmalı mıyım? Irkçılık yapıp Hernan Cortes'i gönderirler mi? İngiltere ile savaştaydım, Bristol'ı aldım sonra barış yaptım. Şimdi İspanya geldi ne yapayım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
Sizce müttefik olmalı mıyım? Irkçılık yapıp Hernan Cortes'i gönderirler mi? İngiltere ile savaştaydım, Bristol'ı aldım sonra barış yaptım. Şimdi İspanya geldi ne yapayım sizce?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Mayıs 2020 #2 Vur kırbacı .
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Mayıs 2020 #3 Yak anasını satayım dünyayı boşver
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 24 Mayıs 2020 #4 İngiltere'yi kökten hallettim. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Vur kırbacı . Genişletmek için tıkla... painkiller dedi: Yak anasını satayım dünyayı boşver Genişletmek için tıkla... Vuracağım kırbacı, vurdum da zaten. bANDİSTA ( Böyle yazılıyor. ) dinleyerek Aztek oynamak sarıyor.
İngiltere'yi kökten hallettim. Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Vur kırbacı . Genişletmek için tıkla... painkiller dedi: Yak anasını satayım dünyayı boşver Genişletmek için tıkla... Vuracağım kırbacı, vurdum da zaten. bANDİSTA ( Böyle yazılıyor. ) dinleyerek Aztek oynamak sarıyor.