mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #11 Squaxw dedi: Elektrikli süpürge kullandım o pis kokuyu fark ettikten sonra 15 20 sn civarı camı açtım cıva yayılan bölgeyide ıslak mendille detaylıca sildim. Genişletmek için tıkla... Siz siz olun bu tarz cıva buharı oluşabilecek durumlarda elektrikli süpürge kullanmayın. İyice dağıtıyorsunuz buharı. Diğer gazlarda da geçerli.
Squaxw dedi: Elektrikli süpürge kullandım o pis kokuyu fark ettikten sonra 15 20 sn civarı camı açtım cıva yayılan bölgeyide ıslak mendille detaylıca sildim. Genişletmek için tıkla... Siz siz olun bu tarz cıva buharı oluşabilecek durumlarda elektrikli süpürge kullanmayın. İyice dağıtıyorsunuz buharı. Diğer gazlarda da geçerli.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 561 7 Kasım 2022 #12 mustaine dedi: Cıvanın yoğunluğu 13,5 g/cm³. imkanı yok renklendiremezsin. Alkollü termometredir. Siz yine de havalandırın odanızı. Genişletmek için tıkla... Tamam içimi rahatlattınız sağ olun. Şu an o bölgeye gittim tekrar camı açtım bir sorun olmaz değil mi?
mustaine dedi: Cıvanın yoğunluğu 13,5 g/cm³. imkanı yok renklendiremezsin. Alkollü termometredir. Siz yine de havalandırın odanızı. Genişletmek için tıkla... Tamam içimi rahatlattınız sağ olun. Şu an o bölgeye gittim tekrar camı açtım bir sorun olmaz değil mi?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #13 Squaxw dedi: Şu an o bölgeye gittim tekrar camı açtım bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 1-2 saat havalansın.
Squaxw dedi: Şu an o bölgeye gittim tekrar camı açtım bir sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 1-2 saat havalansın.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 561 7 Kasım 2022 #14 mustaine dedi: 1-2 saat havalansın. Genişletmek için tıkla... O yerdeyim şu an ödev yapmam lazım. Cam açık.
mustaine dedi: 1-2 saat havalansın. Genişletmek için tıkla... O yerdeyim şu an ödev yapmam lazım. Cam açık.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #15 Squaxw dedi: O yerdeyim şu an ödev yapmam lazım. Cam açık. Genişletmek için tıkla... Sağlığından önemli değil. Başka yerde yap ödevini.
Squaxw dedi: O yerdeyim şu an ödev yapmam lazım. Cam açık. Genişletmek için tıkla... Sağlığından önemli değil. Başka yerde yap ödevini.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 561 7 Kasım 2022 #16 mustaine dedi: Sağlığından önemli değil. Başka yerde yap ödevini. Genişletmek için tıkla... Peki.