Civalı ateş ölçer kırılırsa ne olur?

Sorako

Hectopat
Bilgisayar oynarken klavyeye çarptım ve kırıldı içinden çıkan cıva klavyeye masaya vs dağıldı. İlk önce bilmediğim için elimle elledim sonra aileme söyledim klavyeyi çöpe attım ve masayı her yeri alkolle sildim kıyafetlerimi değiştirdim odayı 1 saat havalandırdım ama söylenene göre çocuklar için tehlikeliymiş ve küçük olanlar kokudan zehirlemezmiş. Ne yapmalıyım* Herhangi bir şey olur mu?

Çok az bir miktarsa siz zaten yapıcağınızı yapmışsınız. Bir şey olacağını sanmıyorum.

İyice temizlediğinizden ve havalandırdığınızdan eminseniz bir sorun olmaz. Civaya çok fazla maruz kalmadınız değil mi?

Uzun süre maruz kalmadıkça bir şey olmaz odayı havalandırın yeter. Yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız.

Temizleyene kadar biraz maruz kaldım oda camları açmıştım gir çık yapıyordum zaten bir şey olacağını bende sanmıyorum. Teşekkürler

Temizleyene kadar biraz maruz kaldım oda camları açmıştım gir çık yapıyordum zaten bir şey olacağını bende sanmıyorum. Teşekkürler.

Çok fazla solumadıysanız hiçbir sıkıntı olmaz.

Temizleyene kadar biraz maruz kaldım oda camları açmıştım gir çık yapıyordum zaten bir şey olacağını bende sanmıyorum. Teşekkürler

Birkaç dakikadan uzun kalmadıysa problem olmaz.

Elimden gelen her şeyi yaptım artık kısmet. Eğer çok soluduysam zehirleniyorum galiba umarım tedavisi vardır

Alüminyum ile temas edince tepkimeye falan giriyormuş hocam bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…