Civciv titreyip gözlerini kapatıyor

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 4 tane civcive sahibim, önceden de beslemiştim birkaç kez ama ilk defa 4 tane aldım. Ampülde koydum onun altında uyuyorlar. Ne soğuk var, ne kabızlıkları, ne ishalleri ancak bir tane civciv ara sıra kendi kendine durup titreyip uyuyor. Diğerleri koşuşturuyor ama bu eleman hep değil ama bazen böyle uyuyor. Hastalığı olabilir mi? Bir de ben fotoğrafta gördüğünüz suluktan iki tane koydum ancak suyu sadece suluğun olduğu tarafa gidince meraktan gagasını daldırınca içiyorlar. Sizce daha büyük bir kaba su koysam daha mı iyi olur?

Titremesi üşüdüğünü gösterir ama ampul varsa onu sıcak tutması lazım. Bu durumda ya hasta olabilir ya da korkuyor olabilir. Su konusuna gelince büyük üstü açık ve derin bir kap koymamalısın içine düşüp boğulabilirler.

Yok içine küçük cay tabağı gibi bir şey koyup etrafından içecekler yaparsam öyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzatma kablosunun ucuna bir tane 60W ampul tak sarılardan içeri koy onu bunlar hepsi üstüne çullanıp ışığı kapatırlar.

Uzatma kablosunun ucuna bir tane 60W ampul tak sarılardan içeri koy onu bunlar hepsi üstüne çullanıp ışığı kapatırlar.
Beyaz olsa gözlerine falan zararı olur mu sizce? Birde hayvanları falan yakar diye korkuyorum aşırı yaklaştırmıyorum ampülü hata mı yapıyorum ?

O yüzden mi üşümüş acaba bu hayvan, aralarından en küçüğü birde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…