Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Mayıs 2021 #11 Lynch0 dedi: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bir daha vermem yapmaya çalıştım faka hiç kusmuyorlar biraz daha denemem lazım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kusana kadar dene kusmasalar da pek bir şey olmaz diskiyla atarlar tabi cidden 2 kg yem verildiyse sıkıntı biraz.
Lynch0 dedi: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bir daha vermem yapmaya çalıştım faka hiç kusmuyorlar biraz daha denemem lazım sanırsam. Genişletmek için tıkla... Kusana kadar dene kusmasalar da pek bir şey olmaz diskiyla atarlar tabi cidden 2 kg yem verildiyse sıkıntı biraz.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #12 Lynch0 dedi: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bir daha vermem yapmaya çalıştım faka hiç kusmuyorlar biraz daha denemem lazım sanırsam. Genişletmek için tıkla... civcivlerin hala sende mi?
Lynch0 dedi: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bir daha vermem yapmaya çalıştım faka hiç kusmuyorlar biraz daha denemem lazım sanırsam. Genişletmek için tıkla... civcivlerin hala sende mi?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 31 Mayıs 2023 #13 reyxerme dedi: Civcivlerin hala sende mi? Genişletmek için tıkla... 2 senede bırak civciv olmayı tavuk olsa kesip yenmiştir.
reyxerme dedi: Civcivlerin hala sende mi? Genişletmek için tıkla... 2 senede bırak civciv olmayı tavuk olsa kesip yenmiştir.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #14 Krmdmrz dedi: 2 senede bırak civciv olmayı tavuk olsa kesip yenmiştir. Genişletmek için tıkla... Merak ettim ne yaptı diye.
Krmdmrz dedi: 2 senede bırak civciv olmayı tavuk olsa kesip yenmiştir. Genişletmek için tıkla... Merak ettim ne yaptı diye.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #15 reyxerme dedi: Civcivlerin hala sende mi? Genişletmek için tıkla... 4 tane vardı ikisini maalesef karga saldırdı diğer 2'si horoz oldu kesmedik daha bir tane çiftlikte ara sıra bakıyorum yanından geçerken.
reyxerme dedi: Civcivlerin hala sende mi? Genişletmek için tıkla... 4 tane vardı ikisini maalesef karga saldırdı diğer 2'si horoz oldu kesmedik daha bir tane çiftlikte ara sıra bakıyorum yanından geçerken.