Civic VTi mı almalıyım, Chevrolet Cruze mi?

Daha fazla  
Başlıkta belirttim, Civic VTi çok zevkli bir araba arkadaşlarımdan gördüğüm kadarı ile 1.6 iES ile neredeyse aynı şehir içinde, Cruze ise tam bir aile arabası parçası ucuz, parasını hak ediyor Astra J ile aynı altyapıyı kullanıyor.
İkisi de neredeyse aynı fiyatta 40 bin 30 bin arası değişiyor, babam bu konuda biraz sıkıntı yaşatıyor bana kendisi Clio’nun yeni kasasını seviyor, Chevrolet için de ülkeden çekildiği için endişeli. Birazcık ailede çılgınlık olduğu için VTi alsak babam da abim de ben de yerimiz de duramayız. Lafın kısası şu; benim gönlümde VTi var ama Cruze daha teknolojik bir araba daha konforlu ama motoru beslemeli olmadığı için sınıfındaki arabalara göre biraz daha az performans gösteriyor.
Sizin fikrinizi almak istiyorum, 2 gün önce tertemiz VTi ve tertemiz Cruze buldum sizce hangisini tercih etmeliyiz? (Babam öğretmen emeklisi yaşına göre biraz daha genç çevik bir adam.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence civic tercih edilmelidir. Yakıt tüketimi ve görünüş bakımından.

Arkadașlar ceevaplarınız için teşekkür ederim. Babam 2006 Focus Ghia'yı tercih etti allah nasip ederse Focus alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…