S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #71 Takip ediyor demek seni. Seni seviyor demek. Veya ilginç gelmiş olabilirsin. Merak ediyor. O çocuk daha.
Takip ediyor demek seni. Seni seviyor demek. Veya ilginç gelmiş olabilirsin. Merak ediyor. O çocuk daha.
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 18 Temmuz 2020 #72 304911 dedi: Yooo, ben @Clarence Morrow ile arkadaş değilim, steam var ama vermem. Discord var imazada! Genişletmek için tıkla... Bende steam'ad toplanıp ayin yapalım diyecektim. Ayrıca göz kırpmadan kurtlar vadisi ilk 97 bölüm izleme kapışması yapardık.
304911 dedi: Yooo, ben @Clarence Morrow ile arkadaş değilim, steam var ama vermem. Discord var imazada! Genişletmek için tıkla... Bende steam'ad toplanıp ayin yapalım diyecektim. Ayrıca göz kırpmadan kurtlar vadisi ilk 97 bölüm izleme kapışması yapardık.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 18 Temmuz 2020 #73 Sabah kurtulmanın yolunu buldun mu? @Clarence Morrow
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #74 Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun.
Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Temmuz 2020 #75 honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... Ee-evet, kkk- korkunçmuş.
honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... Ee-evet, kkk- korkunçmuş.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 18 Temmuz 2020 #76 honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim, ne var içinde?
honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim, ne var içinde?
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 18 Temmuz 2020 #77 honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... Bakmaya yemiyor. Ne var anlatır mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2020
honigstein dedi: Şu sayfaya gir, küçük dostumuzu PC başına oturt, ağlayarak kalp krizi geçirmesini bekle. Sakın sen izleme yoksa kriz geçiren sen olursun. Genişletmek için tıkla... Bakmaya yemiyor. Ne var anlatır mısın?
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #78 304911 dedi: İzleyecğim ney var içinde? Genişletmek için tıkla... Yaşanmış bir korku hikayesi. Sürprizli. Ben iki kere izledim, nerede neyin çıkacağını biliyorum ama yine de bu saatte izlemeye ardım müsaade etmiyor.
304911 dedi: İzleyecğim ney var içinde? Genişletmek için tıkla... Yaşanmış bir korku hikayesi. Sürprizli. Ben iki kere izledim, nerede neyin çıkacağını biliyorum ama yine de bu saatte izlemeye ardım müsaade etmiyor.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 18 Temmuz 2020 #79 Misafire iyi davranılır. PC oynat oyun oynasın başından gider.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 18 Temmuz 2020 #80 304911 dedi: Sabah kurtulmanın yolunu buldun mu? @Clarence Morrow Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Geceleri gidecek ama sabahları başımda. Yarın dışarı çıkacaklar bir nebze kurtulurum. sekerr dedi: Misafire iyi davranılır. PC oynat oyun oynasın başından gider. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı var zaten. Dizüstü, AMD işlemcisi vardı. Frekansı 1.86GHz yanlış hatırlamıyorsam.
304911 dedi: Sabah kurtulmanın yolunu buldun mu? @Clarence Morrow Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Geceleri gidecek ama sabahları başımda. Yarın dışarı çıkacaklar bir nebze kurtulurum. sekerr dedi: Misafire iyi davranılır. PC oynat oyun oynasın başından gider. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı var zaten. Dizüstü, AMD işlemcisi vardı. Frekansı 1.86GHz yanlış hatırlamıyorsam.