ahmet_o3 Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #1 Civilization 5'de gemi üretmeyi bir türlü bulamadım. Lütfen nasıl üretildiğini biliyorsanız siz söyleyin. Artık kara askerlerinden bıktım... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2016
Civilization 5'de gemi üretmeyi bir türlü bulamadım. Lütfen nasıl üretildiğini biliyorsanız siz söyleyin. Artık kara askerlerinden bıktım...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Şubat 2016 #2 Bunun için teknolojiyi geliştirmelisin. Optik kısmından başlayabilirsin.
İsimsizasddsa Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Bunun için teknolojiyi geliştirmelisin. Optik kısmından başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben geliştirdim bütün gemi araştırmalarını bende bulamadım nerden geminin üretileceğini. Geminin nerden üretildiğini söylermisiniz ?.
Recep Baltaş dedi: Bunun için teknolojiyi geliştirmelisin. Optik kısmından başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben geliştirdim bütün gemi araştırmalarını bende bulamadım nerden geminin üretileceğini. Geminin nerden üretildiğini söylermisiniz ?.
emirthesaint Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 145 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #4 Gemi üretmek için öncelikle herhangi bir şehrin deniz kıyısında olmalıdır. Daha sonra ise şehrin production kısmından gemileri yapabilirsin.
Gemi üretmek için öncelikle herhangi bir şehrin deniz kıyısında olmalıdır. Daha sonra ise şehrin production kısmından gemileri yapabilirsin.
hakomer Kilopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #5 Ben uzay gemisini birleştiremedim bütün parçaları topladım bekliyorum
jeanera1 Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2017 #6 gemi kara askerleri ile ayni listeden ugretiliyor.. uzay gemisi yapmak icin tum parcalari baskentte birlestiriniz
gemi kara askerleri ile ayni listeden ugretiliyor.. uzay gemisi yapmak icin tum parcalari baskentte birlestiriniz