Civilization 6 alınır mı?

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Oyun hakkında bir fikrim yok. Steam'de 22TL'ye düşmüş. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz. Nasıl bir oyun. Oyundaki amaç ne. Online bir oyun mu? Arkadaşlarla beraber oynanabiliyor mu?

Osmanlı diyaloglarını çok beğendiğim bir oyundur kendisi. Tavsiye Ederim.

Videolara biraz baktım ama tam anlamadım. Oyundaki amaç tam olarak ne? Online kişilere karşı mı oynuyoruz?

Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun.

Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun.
Tmm. DLC lere ihtiyaç var mı, mesela Osmanlı oynamak için Süleyman DLC sini almam mi lazım?

Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım?

Gathering storm da osmanlı DLC'si var. Yani oyun yabancı oyunu olduğu için DLC gerekiyor diye biliyorum. Yani başka medeniyetlerde keyif verir ama.

Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım?

Not: Gathering storm alınca DLC gelmiyor. CIV 6 zaten direk gathering storm olarak alacaksınız. DLC'yi Steam'den ayrıca almanız lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…