Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 17 Şubat 2023 #1 Oyun hakkında bir fikrim yok. Steam'de 22TL'ye düşmüş. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz. Nasıl bir oyun. Oyundaki amaç ne. Online bir oyun mu? Arkadaşlarla beraber oynanabiliyor mu?
Oyun hakkında bir fikrim yok. Steam'de 22TL'ye düşmüş. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz. Nasıl bir oyun. Oyundaki amaç ne. Online bir oyun mu? Arkadaşlarla beraber oynanabiliyor mu?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 17 Şubat 2023 #2 Osmanlı diyaloglarını çok beğendiğim bir oyundur kendisi. Tavsiye Ederim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 17 Şubat 2023 #3 492457 dedi: Osmanlı diyaloglarını çok beğendiğim bir oyundur kendisi. Tavsiye Ederim. Genişletmek için tıkla... Videolara biraz baktım ama tam anlamadım. Oyundaki amaç tam olarak ney? Online kişilere karşı mı oynuyoruz?
492457 dedi: Osmanlı diyaloglarını çok beğendiğim bir oyundur kendisi. Tavsiye Ederim. Genişletmek için tıkla... Videolara biraz baktım ama tam anlamadım. Oyundaki amaç tam olarak ney? Online kişilere karşı mı oynuyoruz?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 17 Şubat 2023 #4 Frstghost dedi: Videolara biraz baktım ama tam anlamadım. Oyundaki amaç tam olarak ne? Online kişilere karşı mı oynuyoruz? Genişletmek için tıkla... Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun.
Frstghost dedi: Videolara biraz baktım ama tam anlamadım. Oyundaki amaç tam olarak ne? Online kişilere karşı mı oynuyoruz? Genişletmek için tıkla... Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 17 Şubat 2023 #5 492457 dedi: Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tmm. DLC lere ihtiyaç var mı, mesela Osmanlı oynamak için Süleyman DLC sini almam mi lazım?
492457 dedi: Online olarak arkadaşlarınla oynayabilirsin. Ama bu oyunu Single da Age of History II gibi düşün. Ama izometrik görüntüde oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tmm. DLC lere ihtiyaç var mı, mesela Osmanlı oynamak için Süleyman DLC sini almam mi lazım?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 17 Şubat 2023 #6 Frstghost dedi: Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım? Genişletmek için tıkla... Gathering storm da osmanlı DLC'si var. Yani oyun yabancı oyunu olduğu için DLC gerekiyor diye biliyorum. Yani başka medeniyetlerde keyif verir ama. Frstghost dedi: Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım? Genişletmek için tıkla... Not: Gathering storm alınca DLC gelmiyor. CIV 6 zaten direk gathering storm olarak alacaksınız. DLC'yi Steam'den ayrıca almanız lazım. Son düzenleme: 17 Şubat 2023
Frstghost dedi: Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım? Genişletmek için tıkla... Gathering storm da osmanlı DLC'si var. Yani oyun yabancı oyunu olduğu için DLC gerekiyor diye biliyorum. Yani başka medeniyetlerde keyif verir ama. Frstghost dedi: Tamam. DLC'lere ihtiyaç var mı, mesela osmanlı oynamak için süleyman DLC'sini almam mi lazım? Genişletmek için tıkla... Not: Gathering storm alınca DLC gelmiyor. CIV 6 zaten direk gathering storm olarak alacaksınız. DLC'yi Steam'den ayrıca almanız lazım.