Civilization 6'ya giriyorum sürekli çökmeler alıyorum ve bunlar rastgele oluyor.
Bazen 2 saat oynuyorum oluyor bazen giriyorum girdiğim gibi çöküyor.
Eki Görüntüle 1052655
Eki Görüntüle 1052659
Aldığım hatalar bunlar.
Oyun orijinal mi?Civilization 6'ya giriyorum sürekli çökmeler alıyorum ve bunlar rastgele oluyor.
Bazen 2 saat oynuyorum oluyor bazen giriyorum girdiğim gibi çöküyor.
Eki Görüntüle 1052655
Eki Görüntüle 1052659
Aldığım hatalar bunlar.
Evet Epic Games ücretsiz verdiğinde aldım ancak Türkçe yama kurulu.Oyun orijinal mi?
Bildiğim kadarı ile evet. Ki şu an hiç bir yerde sürücüsünü bulmadım Amd sitesi dahil. Ekran kartı Radeon 5400.Ekran kartı sürücün güncel mi?
Her hangi bir güncelleme bulamadı.Donanım aygıtları üzerinden görüntü bağdaştırıclarını güncellemeyi deneyin.
Her hangi bir güncelleme bulamadı.
Her hangi bir güncelleme bulamadı.
amd nin sitesinde bile 5450 var ama 5400 yok.
5400 yerine 5450 kursam bir problem çıkar mı sizce?
amd nin sitesinde bile 5450 var ama 5400 yok.
Oyun en düşükte. .Net dosyalarını indirmek işi yarar diyorsunuz bir denemek lazım.Oyundayken önce High shader quality yine hata verirse AA yine verirse grafik ayarlarını basamak basamak kapatarak deneyin. CIV 6 sorunlu bir oyun özellikle AMD kartlarla. DX 11 - DX 12 değiştirmeyi deneyin.
Visual Studio Visual C ++ eksikse oyun sürekli çöker. 2015 2013 17 19 falan ne varsa yükleyin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.