Civilization 6 DLC alınmıyor

ShiftKing

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games oyunu bedavaya dağıttığında almıştım. Şu an platin paket 250 lira olmuş almak istiyorum kullanılamıyor hatası veriyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Epic Games oyunu bedavaya dağıttığında almıştım. Şu an platin paket 250 lira olmuş almak istiyorum kullanılamıyor hatası veriyor ne yapmalıyım?

Epic launcher değil de tarayıcı üzerinden satın almayı denediniz mi.

Bir tavsiye olarak; Steam'de indirime girdiği zaman oradan almanız Mod kurma açısından daha rahat olur.

Epic Launcher değil de tarayıcı üzerinden satın almayı denediniz mi?

Bir tavsiye olarak; Steam'de indirime girdiği zaman oradan almanız mod kurma açısından daha rahat olur.

Denemedim şimdi deneyeceğim. Bir de epicten oyunu aldım DLC'leri Steam'den alsam kurulum acısından sıkıntı olmaz mı?

Denemedim şimdi deneyeceğim. Bir de epicten oyunu aldım DLC'leri Steam'den alsam kurulum acısından sıkıntı olmaz mı?
ikisi farklı platform olduğu için oynayamazsınız. Tek yerden almanız gerekiyor, o da ana oyun Epic'te olduğu için Epic'ten almanız doğrusu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…