Civilization 7 2025'te çıkıyor!

624119

Centipat
Merhaba, resmi olarak açıklanan haberlere göre Civilization 7 2025'te çıkacak oynanış videosuda 20 Ağustos'ta yayınalancakmış CIV serisinin 2. oyunundan bu seriye devam eden biri olarak bu haber beni aşırı heyecanlandırdı ama maalesef oyuna Türkçe dil desteği hala gelmedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce firaxis Game yeni oyununa Türkçe dil desteği ekleyecek mi yoksa hala Steam'de 30-40 kişilik gruplar halinde Türkçe dil desteği için sesimizi çıkarmaya mı çalışacağız?

Merhaba, resmi olarak açıklanan haberlere göre Civilization 7 2025'te çıkacak oynanış videosuda 20 Ağustos'ta yayınalancakmış CIV serisinin 2. oyunundan bu seriye devam eden biri olarak bu haber beni aşırı heyecanlandırdı ama maalesef oyuna Türkçe dil desteği hala gelmedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce firaxis Game yeni oyununa Türkçe dil desteği ekleyecek mi yoksa hala Steam'de 30-40 kişilik gruplar halinde Türkçe dil desteği için sesimizi çıkarmaya mı çalışacağız?
Civ hayrani olarak ayni zamanda onumuzdeki ay çıkacak olan Ara : History Untold oyununa bakıyorum. Harika duruyor herkesin incelemesini oneririm. Habere gelince bu 3 aydir belliydi hocam 😁

Gerçek yapay zeka kullanmadıkları sürece bu oyunlar bir öncekinin biraz daha parlatılmış versiyonundan başka bir şey olmuyor genelde. Artık oyun sektörünün de bir sıçrama yapması lazım.

Gerçek yapay zeka kullanmadıkları sürece bu oyunlar bir öncekinin biraz daha parlatılmış versiyonundan başka bir şey olmuyor genelde. Artık oyun sektörünün de bir sıçrama yapması lazım.

Hocam genelleme yaparak konuşmussunuz daha önce oynadınız mı bilemiyorum ama bu oyunun yapay zekasını ben çok beğeniyorum yani bir sürü örnek verebilirim yani saymakla bitmez bizim istediğimiz sadece çizgi film gibi yapılan grafiklerin bir sonraki oyunda olmaması yorumunuz için teşekkür ederim.

Civilization serisi harikadır da Türk oyuncuları da umursadıklarını görsek güzel olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı