GS_1905 Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Civilization oynanır mı nasıl bir oyun?
Jonathan Bell Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 357 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 Çok karmaşık olmayan strateji oyunu serisi. 5 ve 6 oynanır.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.109 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 GS_1905 dedi: Civilization oynanır mı nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... 6. Oyununu alacaksan bekle, 17 Temmuz'da Epic Games'e ücretsiz olarak geliyor. Güzel bir strsteji oyunudur. Türe ilgin varsa bir dene.
GS_1905 dedi: Civilization oynanır mı nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... 6. Oyununu alacaksan bekle, 17 Temmuz'da Epic Games'e ücretsiz olarak geliyor. Güzel bir strsteji oyunudur. Türe ilgin varsa bir dene.
GS_1905 Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 denizbaranseker0 dedi: 6. oyununu alacaksan bekle, 17 Temmuz'da Epic Games'e ücretsiz olarak geliyor. Güzel bir strsteji oyunudur. Türe ilgin varsa bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Epic'te gördüm zaten. Jonathan Bell dedi: Çok karmaşık olmayan strateji oyunu serisi. 5 ve 6 oynanır. Genişletmek için tıkla... Oyunda ne yapılabilir? Bize nasıl bir imkan sunuyor?
denizbaranseker0 dedi: 6. oyununu alacaksan bekle, 17 Temmuz'da Epic Games'e ücretsiz olarak geliyor. Güzel bir strsteji oyunudur. Türe ilgin varsa bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Epic'te gördüm zaten. Jonathan Bell dedi: Çok karmaşık olmayan strateji oyunu serisi. 5 ve 6 oynanır. Genişletmek için tıkla... Oyunda ne yapılabilir? Bize nasıl bir imkan sunuyor?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.056 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #5 GS_1905 dedi: Civilization oynanır mı nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... 7 yi bilmiyorum ama 6 inanılmaz iyi. Diğer strateji oyunlarının aksine satranç tarzı düşünce yöntemlerini kullanman gerekiyor. Her hamle senin ellerinde. Baya güzel. 5 de iyi ama 6 ya göre inanılmaz basit ve sığ.
GS_1905 dedi: Civilization oynanır mı nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... 7 yi bilmiyorum ama 6 inanılmaz iyi. Diğer strateji oyunlarının aksine satranç tarzı düşünce yöntemlerini kullanman gerekiyor. Her hamle senin ellerinde. Baya güzel. 5 de iyi ama 6 ya göre inanılmaz basit ve sığ.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.171 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #6 Ben, Samed Güngör izlemeni tavsiye ederim oyunu oynamadan önce. Adam Strateji oyunlarının ustası ve oyunu gayet iyi anlatıyor bence.
Ben, Samed Güngör izlemeni tavsiye ederim oyunu oynamadan önce. Adam Strateji oyunlarının ustası ve oyunu gayet iyi anlatıyor bence.
GS_1905 Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #7 barisakarsu dedi: Ben, Samed Güngör izlemeni tavsiye ederim oyunu oynamadan önce. Adam Strateji oyunlarının ustası ve oyunu gayet iyi anlatıyor bence. Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam
barisakarsu dedi: Ben, Samed Güngör izlemeni tavsiye ederim oyunu oynamadan önce. Adam Strateji oyunlarının ustası ve oyunu gayet iyi anlatıyor bence. Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam