S Spanzel Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar Civilization V'i açmaya çalıştığımda oyunda bir DiretX seçim panosu geliyor ancak panoda seçimi yaptıktan sonra oyun açılmıyor. Lütfen yardımcı olun (Oyun Orijinal) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2016
Arkadaşlar Civilization V'i açmaya çalıştığımda oyunda bir DiretX seçim panosu geliyor ancak panoda seçimi yaptıktan sonra oyun açılmıyor. Lütfen yardımcı olun (Oyun Orijinal)
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2016 #2 DX güncellemesi yaptınız mı? İşletim sistemi nedir?
S Spanzel Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #3 JaroxJamaica dedi: DX güncellemesi yaptınız mı? İşletim sistemi nedir? Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşlarda güncelleme konusunda uyardı ama yapamadım öncelikle onu anlatırsanız sevinirim. İşletim sistemi de Windows 7 32 Bit.
JaroxJamaica dedi: DX güncellemesi yaptınız mı? İşletim sistemi nedir? Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşlarda güncelleme konusunda uyardı ama yapamadım öncelikle onu anlatırsanız sevinirim. İşletim sistemi de Windows 7 32 Bit.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2016 #4 Windows 7'ye destek vermiyoruz. Windows 10 kullanınız.
S Spanzel Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #5 JaroxJamaica dedi: Windows 7'ye destek vermiyoruz. Windows 10 kullanınız. Genişletmek için tıkla... Malesef Windows 7'mi Windows 10 yapamadım o konuda da yardımcı olabilirsiniz.
JaroxJamaica dedi: Windows 7'ye destek vermiyoruz. Windows 10 kullanınız. Genişletmek için tıkla... Malesef Windows 7'mi Windows 10 yapamadım o konuda da yardımcı olabilirsiniz.
S steamer Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #6 bendede aynı sorun var yardımcı olun lütfen windows 10 benimki ama hala açamıyorum