HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2023 #1 2 ay önce oyunu Türkçe oynuyordum 2 ay sonra yeniden girdim yama gitmiş. Güncel yama var mı?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 HanDuo dedi: 2 ay önce oyunu Türkçe oynuyordum 2 ay sonra yeniden girdim yama gitmiş. Güncel yama var mı? Genişletmek için tıkla... Googlea yazınca çıkıyor ama eksikleri var baya.
HanDuo dedi: 2 ay önce oyunu Türkçe oynuyordum 2 ay sonra yeniden girdim yama gitmiş. Güncel yama var mı? Genişletmek için tıkla... Googlea yazınca çıkıyor ama eksikleri var baya.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 HanDuo dedi: 2 ay önce oyunu Türkçe oynuyordum 2 ay sonra yeniden girdim yama gitmiş. Güncel yama var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe oynamaya gerek yok aslında oynarken kolay kavranabilir bir oyun az çok ingilizceyle bile idare eder.
HanDuo dedi: 2 ay önce oyunu Türkçe oynuyordum 2 ay sonra yeniden girdim yama gitmiş. Güncel yama var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe oynamaya gerek yok aslında oynarken kolay kavranabilir bir oyun az çok ingilizceyle bile idare eder.