Çizdirilen göz kaç günde sıfırlanıyor?

Kratos07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 23 gün önce gözümü çizdirdim. 2 gözüm de yaklaşık 5 derece miyop vardı. 23 gün geçmesine rağmen gözüm hala 2/3 derece var. Aramızda gözünü çizdiren varsa, göz kaç günde sıfırlanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde ameliyattan hemen sonra sıfırlanması lazım. Bu kadar yüksek kalması normal değil.

İlk hafta bulanık görmeler özellikle odaklı baktığınzda bulanıklar vesaire normaldir ama gözle görülür farkı zaten 3 günde falan hissetmeniz gerekliydi. Hiç fark hissetmediniz mi? Bence bir doktora görünün.

Hemen ameliyat olur olmaz büyük bir ilerleme oldu ama yaklaşık 3 haftadır çok az bir ilerleme var.Hala okulda veya dışarda çok zorluk çekiyorum.En iyisi tekrardan bir doktora görünüyüm.

Ameliyat olduktan 1 ay sonra net olarak görmeye başlarsınız. 1 aya kadar çok net göremezsiniz zaten.

Ameliyat olduktan 1 ay sonra net olarak görmeye başlarsınız. 1 aya kadar çok net göremezsiniz zaten

Bir de hocam hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba söylemenizde sakınca yoksa eğer söyleyebilir misiniz?

Ameliyat olduktan 1 ay sonra net olarak görmeye başlarsınız. 1 aya kadar çok net göremezsiniz zaten.

Bir de hocam hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba söylemenizde sakınca yoksa eğer söyleyebilir misiniz?
Dostum Manavgat Tıp Merkezinde oldum.Fiyat ise 12k.

20 yıl önce olduktan sonra 1 ay kadar kuruma/sulanma ve bulanık görme yaşamıştım, 2.-3. aydan sonra oturdu. 8 ve 10 Miyop+astigmat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…