Çizgi film ve 2D Animasyon programı

Otuken

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çizgi film yapımı için kullanılan, Türkçe kaynağı da bol olan program önerebilir misiniz?
Toon Boom Hermony kullanmayı denedim çizimi kolay vs. ama hiç bir Türkçe kaynak yok. İngilizce kaynakları anlamakta zorluk çekiyorum veya yarım yamalak anlıyorum buda programı öğrenmemi zorlaştırıyor.

Dediğim gibi Türkçe kaynağı bol bir program biliyorsanız yazarsanız sevinirim.

3D hakkında sorsan yardımcı olurum. Ama bu kategoride Artoonix var bildiğim oda ne kadar işine yarar bilemem

Pek profesyonel bir program değil diye biliyorum, gene de sağ olun. Artık zar zor İngilizce kaynaklardan gideceğim belki İngilizcemde gelişir

Flash Professional en kullanışlısı. Türkçe kaynağı da bol.

Maya kullanabilirsin. Gerçekçi 3D motoru olduğu kadar 2D motoruda mevcut.

Flash ile 3D render alındığını bilmiyordum.
Alındığını sanmıyorum. Zaten başlıkta 2D animasyon programından bahsedilmiş. Fakat 3D olarak Blender adlı yazılımı tavsiye ederim. Ücretsiz ve oldukça kullanışlı.

Sağ olun arkadaşlar, Başlıkta dediğim Toon Boom Harmony adlı programla devam ettim ve edeceğim, Birkaç dersi izledikten sonra programa alışmaya başladım, Daha rahat kullanabiliyorum, tek eksiğim grafik tablet oda olduktan sonra ciddi şeyler yapmaya geçerim herhalde, Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…