Çizgi film ve animasyon bölümü için MacBook Pro M1 alınır mı?

EducatedGrifter

Zeptopat
Daha fazla  
Çizgi fim ve animasyon bölümü kazandım. Beni en azından üniversite sonuna kadar götürecek bir bilgisayar arıyorum. M1 MacBook Pro nasıl olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizgi fim ve animasyon bölümü kazandım. Beni en azından üniversite sonuna kadar götürecek bir bilgisayar arıyorum. M1 MacBook Pro nasıl olur sizce?
Bence alınır. Ama 1 ay beklemenizi önerebilirim, M1X işlemciler söylentilere göre 1-2 aya çıkacak. Siz bilirsiniz tabii ama taşınabilirlik ve pil bakımından macbook çok iyi.

Bütçen ne kadar sana bilgisayar öneriyim.

10-13K arası ama taşınabilirlik ve pil süresi de önemli benim için.
Bence alınır. Ama 1 ay beklemenizi önerebilirim, M1X işlemciler söylentilere göre 1-2 aya çıkacak. Siz bilirsiniz tabii ama taşınabilirlik ve pil bakımından MacBook çok iyi.

Programlarda performans yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Aynı okuldayız. Ve aynı sınıfta. Hayırlı olsun. Çizim tableti de alacağız bu arada. Wacom One by Medium yeterli olur sana. Şu an 560 lira civarlarında. Bende ASUS TUF Gaming alacağım 4 sene işimi görse yeter. Mac işini gayet işini görebilir ama eğer oyun falan oynarım diyorsan zorlanırsın. Her oyun Mac'ta yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı